Culinare necesse est!

Mindenfőző-mindenevő vagyok. Váncsa rajongó, már a Gróf Rétestészta óta, kb. Bár ez nem recept volt.

Friss topikok

  • húsgombóc: @juhizs: vedd úgy, hogy meghívtalak egy töltött akármire. (2012.06.26. 21:39) Átlagos délelőtt
  • húsgombóc: @zold290: Oppsz! Ritkán nézek be. :) Van egy csomag Hosan tip. pohánka tésztám, és valóban 67 % b... (2012.06.22. 10:43) Hogy készül a soba tészta - Japán 4.
  • húsgombóc: Igen, kása is lehet - akár sósan, akár édesen. (2012.05.24. 14:03) Pohánka =hajdina
  • húsgombóc: @zsanuária: Egyetértek. :) Néha nemkem is az az érzésem, egy-egy blog olvasásakor, hogy sosem főz... (2010.11.02. 14:56) A gasztroaffektálás természetrajza
  • Magdus01: Jó, jó a rigójancsi, de nekem van egy jobb. A tésztája liszt nélküli. Ha érdekel, majd megírom. (2010.04.09. 13:02) Háromnegyed rigójancsi

Váncsa István

2009.12.16. 14:55 - húsgombóc

Címkék: szakácskönyv dedikálás váncsa

A múlt hónapban (?) sikerült dedikáltatnom Váncsa Istvánnal a Szakácskönyvét.

(Két éve, három? - éppen karácsonyi ajándékba kaptam.)

Dedikálás után még bóklásztam a könyvesboltban, és fültanúja voltam, ahogyan egy hölgy megkérdezi: - ..és hogy jutott eszébe szakácskönyvet írni?

Jaj, ő az az "olvasó", aki a HH-ból ismeri Váncsát, és azonkívül, hogy "milyenjópofa" semmit nem tud róla. Ám mégis ennek a hölgynek köszönhetem, hogy két dedikált könyvnek vagyok jelenleg tulajdonosa. Sokat beszélt, hangosan, így hallottam, hogy a gyerekének is aláirat.

Hoppá, nekem is két gyerekem van, akik már főznek is - mindkettőnek akarok egy-egy dedikált Váncsát örökül hagyni.

Nosza, gyorsan vettem egy újat, és mégegyszer sorba álltam.

fmh.hu/hetvege/20091023_szekesfehervar_szakacskonyvet_didekalta

A bejegyzés trackback címe:

https://husgomboc.blog.hu/api/trackback/id/tr361602304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása