Culinare necesse est!

Mindenfőző-mindenevő vagyok. Váncsa rajongó, már a Gróf Rétestészta óta, kb. Bár ez nem recept volt.

Friss topikok

  • húsgombóc: @juhizs: vedd úgy, hogy meghívtalak egy töltött akármire. (2012.06.26. 21:39) Átlagos délelőtt
  • húsgombóc: @zold290: Oppsz! Ritkán nézek be. :) Van egy csomag Hosan tip. pohánka tésztám, és valóban 67 % b... (2012.06.22. 10:43) Hogy készül a soba tészta - Japán 4.
  • húsgombóc: Igen, kása is lehet - akár sósan, akár édesen. (2012.05.24. 14:03) Pohánka =hajdina
  • húsgombóc: @zsanuária: Egyetértek. :) Néha nemkem is az az érzésem, egy-egy blog olvasásakor, hogy sosem főz... (2010.11.02. 14:56) A gasztroaffektálás természetrajza
  • Magdus01: Jó, jó a rigójancsi, de nekem van egy jobb. A tésztája liszt nélküli. Ha érdekel, majd megírom. (2010.04.09. 13:02) Háromnegyed rigójancsi

Cena: 5 rubel

2008.07.19. 20:07 - húsgombóc

Nagyon kedves topiktárstól, akivel azonos a hobbink, és időnként összefutunk, kaptam egy szerkentyűt:Hú, ez mi? Amikor szétnyitottam látom án, hogy kis gombaformák vannak belül, olyan, mint egy gorfrisütő. Orosz módra, mert orosz darab, 5 rubelért adták annak idején a GUM…

Finom teasütemény - sok munkával

2008.07.19. 19:09 - húsgombóc

Kedvenc teasüteményem a felemás. Sok munka van vele, időrabló és türelemölő.:)A négy tálcán 320 korong van! A többi még sütőben, deszkán...A receptje közismert, gondolom sokan sütik - én mindig dupla adagot készítek, mert egyrészt eltartható (?) ezt még ki kell tapasztalni.…

Tea break - with maplesyrup

2008.07.19. 18:21 - húsgombóc

 (A recepteskönyajándékozóblogger ujjai látszanak a jobb felső sarokban. Asszem' ízlett neki a süti. Udvarias, jónevelt fiatalember.  :))Az előző posztban mutatott régi recepteskönyv leírása szerint megsütöttem a képen látható süteményt. Nem volt valami extra…



süti beállítások módosítása