Culinare necesse est!

Mindenfőző-mindenevő vagyok. Váncsa rajongó, már a Gróf Rétestészta óta, kb. Bár ez nem recept volt.

Friss topikok

  • húsgombóc: @juhizs: vedd úgy, hogy meghívtalak egy töltött akármire. (2012.06.26. 21:39) Átlagos délelőtt
  • húsgombóc: @zold290: Oppsz! Ritkán nézek be. :) Van egy csomag Hosan tip. pohánka tésztám, és valóban 67 % b... (2012.06.22. 10:43) Hogy készül a soba tészta - Japán 4.
  • húsgombóc: Igen, kása is lehet - akár sósan, akár édesen. (2012.05.24. 14:03) Pohánka =hajdina
  • húsgombóc: @zsanuária: Egyetértek. :) Néha nemkem is az az érzésem, egy-egy blog olvasásakor, hogy sosem főz... (2010.11.02. 14:56) A gasztroaffektálás természetrajza
  • Magdus01: Jó, jó a rigójancsi, de nekem van egy jobb. A tésztája liszt nélküli. Ha érdekel, majd megírom. (2010.04.09. 13:02) Háromnegyed rigójancsi

gróf Rétestészta

2008.09.26. 10:09 - húsgombóc

Címkék: és váncsa benyovszky

 

Gróf Rétestészta
 
Emlékszik valaki a Benyovszky című magyar tv-sorozatra?
Nem volt túl hosszú, csak az Omachel Tamás nevű negatív figurára emlékszem - Juhász Jácint játszotta. (Most látom az imdb-n, hogy cseh-magyar közös, 1975.)
Szóval, erről a filmről írt kritikát Váncsa István: Gróf Rétestészta címen. (ÉS)
Akkoriban amatőrszínjátszó voltam, éppen utaztunk vmi előadásra, a buszon olvastam a kritikát. Végig röhögtük az utat, taknyunk-nyálunk összefolyt. Akkor jegyeztem meg Váncsa István nevét, azóta majd minden írását olvastam ÉS-től a Számtech-en át (nem az Óceánig) csak a Szakácskönyvig.
 
Mellesleg ezért is szeretem az Internetet: http://www.benyovszky.hu/
 
Kincseket találok minden nap.

A bejegyzés trackback címe:

http://husgomboc.blog.hu/api/trackback/id/tr3682453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.