Culinare necesse est!

Mindenfőző-mindenevő vagyok. Váncsa rajongó, már a Gróf Rétestészta óta, kb. Bár ez nem recept volt.

Friss topikok

  • húsgombóc: @juhizs: vedd úgy, hogy meghívtalak egy töltött akármire. (2012.06.26. 21:39) Átlagos délelőtt
  • húsgombóc: @zold290: Oppsz! Ritkán nézek be. :) Van egy csomag Hosan tip. pohánka tésztám, és valóban 67 % b... (2012.06.22. 10:43) Hogy készül a soba tészta - Japán 4.
  • húsgombóc: Igen, kása is lehet - akár sósan, akár édesen. (2012.05.24. 14:03) Pohánka =hajdina
  • húsgombóc: @zsanuária: Egyetértek. :) Néha nemkem is az az érzésem, egy-egy blog olvasásakor, hogy sosem főz... (2010.11.02. 14:56) A gasztroaffektálás természetrajza
  • Magdus01: Jó, jó a rigójancsi, de nekem van egy jobb. A tésztája liszt nélküli. Ha érdekel, majd megírom. (2010.04.09. 13:02) Háromnegyed rigójancsi

Rókagombás hortobágyi palacsinta

2008.09.26. 19:08 - húsgombóc

Palacsinta, gombapörkölt (legjobb rókából - by Misi, de szerintem vegyesből még jobb) tejföl, reszelt sajt.

A gombát turmixolom kevés szafttal, vagy jó apróra töröm. A szaft másik felét tejföllel keverem, fűszerezem még kicsit.

A palacsintákat töltögetni kezdem, nem csavarom, hanem kis pakkokat hajtogatok belőle.

Amikor megtelt a tepsi leöntöm a tejfölös szafttal, megszórom sajttal és sütögetem egy kicsit. Hidegen jobban szeretjük.

 Sütés előtt.

A bejegyzés trackback címe:

http://husgomboc.blog.hu/api/trackback/id/tr21683500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.