Culinare necesse est!

Mindenfőző-mindenevő vagyok. Váncsa rajongó, már a Gróf Rétestészta óta, kb. Bár ez nem recept volt.

Friss topikok

  • húsgombóc: @juhizs: vedd úgy, hogy meghívtalak egy töltött akármire. (2012.06.26. 21:39) Átlagos délelőtt
  • húsgombóc: @zold290: Oppsz! Ritkán nézek be. :) Van egy csomag Hosan tip. pohánka tésztám, és valóban 67 % b... (2012.06.22. 10:43) Hogy készül a soba tészta - Japán 4.
  • húsgombóc: Igen, kása is lehet - akár sósan, akár édesen. (2012.05.24. 14:03) Pohánka =hajdina
  • húsgombóc: @zsanuária: Egyetértek. :) Néha nemkem is az az érzésem, egy-egy blog olvasásakor, hogy sosem főz... (2010.11.02. 14:56) A gasztroaffektálás természetrajza
  • Magdus01: Jó, jó a rigójancsi, de nekem van egy jobb. A tésztája liszt nélküli. Ha érdekel, majd megírom. (2010.04.09. 13:02) Háromnegyed rigójancsi

Hova tünt a bejegyzés?

2008.08.04. 21:31 - húsgombóc

Címkék: zöldségleves szárított gomba

Na,itt nem lesz semmi, mert eltünt a bejegyzésem. Pedig olyan finom levest főztem.

Maradnak a képek, én ugyan már nem írom le mégegyszer. Tessék leolvasni  képről a receptet.

 

Hohó, itt persze nem látszik, hogy szárított tinorú, erdőkertesi szegfű és kenyérgomba bújkál a krumplik között.

 

 

 

 

 

 

 

Finom lett, és holnap kerül belé füstölt sajt.

 

 

 

Itt pedig jobbra, a kékkendős üvegben az idei első vargányaszárítmány. Ihaj!

A bejegyzés trackback címe:

https://husgomboc.blog.hu/api/trackback/id/tr26600619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magrat 2008.08.05. 08:45:44

Bejegyzések eltűnésének kiküszöbölésére érdemes előbb valamilyen szövegszerkesztőben megírni a posztot és onnan bemásolva publikálni.

A leves tuti fincsi volt. NYAMMM


süti beállítások módosítása