Culinare necesse est!

Mindenfőző-mindenevő vagyok. Váncsa rajongó, már a Gróf Rétestészta óta, kb. Bár ez nem recept volt.

Friss topikok

  • húsgombóc: @juhizs: vedd úgy, hogy meghívtalak egy töltött akármire. (2012.06.26. 21:39) Átlagos délelőtt
  • húsgombóc: @zold290: Oppsz! Ritkán nézek be. :) Van egy csomag Hosan tip. pohánka tésztám, és valóban 67 % b... (2012.06.22. 10:43) Hogy készül a soba tészta - Japán 4.
  • húsgombóc: Igen, kása is lehet - akár sósan, akár édesen. (2012.05.24. 14:03) Pohánka =hajdina
  • húsgombóc: @zsanuária: Egyetértek. :) Néha nemkem is az az érzésem, egy-egy blog olvasásakor, hogy sosem főz... (2010.11.02. 14:56) A gasztroaffektálás természetrajza
  • Magdus01: Jó, jó a rigójancsi, de nekem van egy jobb. A tésztája liszt nélküli. Ha érdekel, majd megírom. (2010.04.09. 13:02) Háromnegyed rigójancsi

Juharszirup

2008.06.30. 14:21 - húsgombóc

 

A bannerben látható juharszirup palackok sajnos már mind üresek.

Évente egy-két alkalommal küldenek amerikai barátaink valamilyen juharszirupos csemegét. Kaptunk már cukorkát és maple ízesítésű teát is.

Legfinomabb forró, frissen kisült palacsintába önteni, összehajtogatni és az egészet egyszerre bekapni. Mmmmm nyamnyam...

 

Ezt a receptes füzetet egy kedves blogoló ismerőstől kaptam ajándékba. A hétvégére kipróbálom valamelyiket. Egyszerűek, a hozzávalók jól konvertálhatók és van, amelyiket mi is éppen úgy készítjük, mint 'odaát.

 

 

 

 

 

Szeretem a stílusát, kb. a 30-as, 40-es évekből való. Olyan, mint nálunk a Váncza sütőpor receptes könyve pl.

Az ajándékozó tiszteletére maplesyrupos uzsonna lesz. Majd jövök képes beszámolóval. :)

A bejegyzés trackback címe:

http://husgomboc.blog.hu/api/trackback/id/tr34546043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.